Waarom mijn vrouw niet van me houdt om te grillen

Nee

Waarom mijn vrouw niet van me houdt om te grillen

Nee, je krijgt geen nee vanwege overgewicht in je huwelijk! De eerste vraag die in je opkomt is waarschijnlijk "Waar" krijg je een nee voor. Een "nee" betekent dat er iets is dat in strijd is met uw afspraak of norm, wat meestal betekent dat u het er niet mee eens bent. Dus als u het met uw partner eens bent dat te veel televisie kijken niet gezond voor u is, dan krijgt u natuurlijk een "nee". Elk woord dat op zichzelf een negatieve betekenis heeft, heeft niet noodzakelijkerwijs een negatieve implicatie voor een andere persoon.

Om duidelijk te maken dat een "nee" betekent dat er iets tegen u is, zal ik het biedpakket uitleggen dat ik voor mijn vrouw heb gekocht vlak voordat we gingen trouwen. We kozen ervoor om met een grill-bbq-pakket te gaan omdat we probeerden van ons koken een gezondere activiteit te maken. bbq kippenvleugels bbq. Mijn vrouw kookte drie keer per week en bij het bbq-pakket zat alles wat ze nodig had om zes steaks per week te grillen. Het biedpakket bevatte ook een assortiment marinades om op het vlees te doen voordat we het kookten. Tijdens onze eerste paar avonden thuis koken, was ons nee de hele buurt en zouden we veel "doe dat niet" krijgen van mensen als ze zagen wat we aan het doen waren.

Pas nadat we wat meer ervaring hadden opgedaan, begonnen we te grillen zonder de marinades en kregen we veel opbouwende kritiek van degenen die het niet leuk vonden wat we deden. Zie je, als je mensen positieve feedback geeft, helpt het hen te beseffen wat ze verkeerd doen en hopelijk hun gedrag te veranderen. Maar voor ons zou ons "nee" gewoon zijn dat we besloten dat we het die avond niet zouden doen en het werd een win-winsituatie omdat we die avond konden genieten van onze gekookte gegrilde biefstuk op de grill. Uiteindelijk bleek dat we eigenlijk zo genoten van onze gekookte gegrilde steak dat we teruggingen en het elke avond deden totdat het een gewoonte was. Ik denk dat we experts zijn geworden in grillen, want een goed stuk gegrilde steak slaan we nu nooit meer af!

Voor meer informatie klik je hier: de-mobiele-bbq.nl