Tips voor radiatorombouw – 5 tips om brandstofkosten te besparen

Tips voor radiatorombouw – 5 tips om brandstofkosten te besparen

Het is gebruikelijk geworden om radiatorombouw uit te voeren om brandstofkosten te besparen. Hoewel het proces relatief eenvoudig is, zijn er bepaalde dingen die moeten worden geregeld tijdens het uitvoeren van de conversie. Hoewel de procedure geen professionele hulp vereist, moet u altijd een goede en gerenommeerde technicus inhuren die het werk goed kan uitvoeren zonder u problemen te bezorgen. De volgende paar tips helpen u de radiatorvervanging zonder veel gedoe uit te voeren.

radiator conversie

Om de radiator te vervangen, moet u eerst het radiatorsysteem lokaliseren Radiatorombouw nodig? Kies voor zelfbouw van 123ombouw.nl. Bij een conventioneel systeem worden de radiateurleidingen van de motor aangesloten op het radiateurhuis. Bij een elektrisch radiatorsysteem daarentegen worden de radiatoren met behulp van koperen leidingen op het ketelhuis aangesloten. Nadat u het radiatorsysteem hebt gevonden, is de volgende stap het lokaliseren van de radiator. De radiator die u wilt vervangen, moet zich in de buurt van of zelfs direct boven de grondwaterafvoer bevinden.

Nadat u de radiator hebt gevonden, moet u de radiatorbehuizing verwijderen om het water te verwijderen. Nu moet u de radiatorbuizen in de oude radiatorbehuizing plaatsen en beginnen met het monteren ervan. U dient voldoende ruimte over te laten om het water goed af te kunnen voeren. Tot slot vult u de nieuwe radiateurbehuizing met water en sluit u deze af met behulp van een pakking.

Link naar de website: 123ombouw