Hoe bouw ik een snijschuur voor de tuin?

Hoe bouw ik een snijschuur voor de tuin

Hoe bouw ik een snijschuur voor de tuin?

Hoe bouw ik een kapschuur voor de tuin? Het bouwen van tuinhuisjes is vooral tijdens de koude wintermaanden een zeer populaire bezigheid. Mensen zijn altijd op zoek naar manieren om hun tuinen en gazons er mooi uit te laten zien. Een tuinhuisje is de perfecte plek voor het opbergen van al uw gazonuitrusting en zelfs sneeuwblazers en zwembadspeelgoed. Maar hoe kom je aan het beste materiaal voor een schuur?

Als het gaat om het bouwen van een schuur, moet je beginnen met de fundering. Als u hout gaat gebruiken, moet u ervoor zorgen dat het hout dat u voor de constructie gebruikt, onder druk is behandeld meer info. Onder druk behandeld hout is sterker dan natuurlijk voorkomende houtsoorten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat ze bij slecht weer wegrotten. Je moet er ook voor zorgen dat de houtsoorten die je gebruikt onder druk worden behandeld, omdat dit betekent dat ze chemisch worden behandeld zodat insecten ze niet kunnen eten.

Nadat je je fundering hebt opgezet, moet je nadenken over hoe je de schuur gaat inlijsten. Je moet ten minste 60 cm hout aan elke kant ongebroken laten en 30 cm hout tussen de twee kanten. Dit maakt het gemakkelijk voor regen en sneeuw om binnen te komen. De vloer van de schuur moet 10 tot 15 centimeter diep zijn. Zorg ervoor dat het goed is afgesloten om rot en schimmel te voorkomen. Ten slotte kunt u, als u dat wilt, gevelbeplating aan de buitenkant van de schuur plaatsen.

Voor meer informatie zie: https://bouwtekeningenhout.nl/